Za one koji žele kvalitet

NOVE kuhinje i plakari

Profesionalna radionica
za izradu kuhinja i plakara
po meri
20
godina iskustva u poslu
Mi smo radionica za pojedinačnu i profesionalnu izradu kuhinja i plakara. Radimo unikatne i kvalitetne proizvode koji zahtevaju preciznost i vreme. Ovo su neke od naših kuhinja po meri. Imamo zaokružen proces od 3D projektovanja do montaže. Koristimo najkvalitetnije okove i materijale i insistiramo na što detaljnijem dogovoru sa klijentom.
  Suštinski, naš cilj jeste da se razlikujemo od ostalih. Nastojimo da ta razlika bude u kvalitetu i poštovanju rokova, u čemu definitivno uspevamo i od čega ne odustajemo. Prvenstveno u ponudi imamo izradu kuhinja i kliznih plakara po meri. U slučajevima kada klijent insistira na široj lepezi proizvoda moguć je dogovor i u takvim slučajevima prihvatamo opremanje enterijera u stambenim prostorima. Naše kuhinje i plakare poručuju isključivo klijenti koji cene i poštuju naš trud, vreme i kvalitet. Recenzije klijenata govore dosta o nama.
Najviše kuhinja i plakara radimo na teritoriji Beograda. Pored toga, radimo i za klijente u inostranstvu. Imamo razrađen sistem izrade "KUHINJA na DALJINU" tako da  uspešno realizujemo projekte bez obzira na udaljenost klijenta.
Najčešći način saradnje sa klijentima
60 percent pie chart symbol. Percentage vector infographics. Circle diagram sign isolated on dotted background
Sastanak kod nas u kancelariji
60 percent pie chart symbol. Percentage vector infographics. Circle diagram sign isolated on dotted background
Dogovaranje putem mail-a
Uspešno sarađujemo sa:

• klijenti iz Beograda, Novog Sada i bližeg regiona (STANDARDNO);
• klijenti poreklom iz SRB koji žive u ostatku Evrope, Severnoj Americi, Australiji, na N.Zelandu ili u Južnoafričkoj Republici i koji žele poručiti i napraviti kuhinju za svoj stan u Beogradu, Novom Sadu ili bližem regionu;
• klijenti iz Austrije, Švajcarske, Nemačke, Francuske ili druge evropske zemlje  koji žele poručiti i napraviti kuhinju za stan u mestu u kojem borave (IZVOZ - fizičko lice);
• klijenti iz Austrije, Švajcarske, Nemačke, Francuske ili druge evropske zemlje koji se bave opremanjem enterijera, gradnjom ili renoviranjem i žele poručiti i napraviti kuhinju za treće lice (IZVOZ - pravno lice).

U svakom slučajevima zahvaljujući komunikaciji putem modernih tehnologija udaljenost nije prepreka.

Predlažemo da pročitate najčešće postavljana pitanja.

Očekujemo Vaš poziv.
Takođe pogledajte:
Kako poručiti?
Specijalizovani za kuhinje i plakare.
A uz to, poštujemo dogovorene rokove.
Telefon, Viber, WhatsApp,
e-mail
Radno vreme

Ponedeljak - petak, 9.00 - 17.00 h
mogućnost za sastanak i posle 17.00 h

Subota,  9.00 - 15.00 h

OBAVEZNO ZAKAZIVANJE
Adresa
(kako do nas)
Sva prava zadržana
NOVE © 2020