NOVE recenzije za kuhinje i plakare - pet zvezdica

Naše recenzije

Trenutna ocena na Googl-u .
4.9
Pogledajte sve recenzije
Pročitajte deo recenzija:
Dejan J.
  Momci su profesionalci. Rade sve po maksimalno visokim standardima. Daleko iznad uobičajnih normi za naše podneblje. Prezadovoljni smo i kuhinjom i plakarima. Svaka čast.
Ivana K.
  Veoma lepa i zaista “kuhinja po meri” (uspesno i funkcionalno resen problem relativno malog prostora). Svojim predlozima majstor Novica nam je pomogao da prostor jos bolje iskoristimo, pritom pridajuci veliku paznju estetskom kriterijumu. Stvarno smo prezadovoljni kujnom, a posebno nam je prijala profesionalnost , kao i veliko strpljenje i ljubaznost (vrline koje bi trebalo da se podrazumevaju, ali tako retko srecu kod nas :).
Ivan P.
  Ja sam koristio usluge ove radionice u izradi kuhinje kao i celog nameštaja za dnevnu sobu, terasu, zatim cipelarnik, dečiji viseći krevet.  Kvalitet izrade koji je besprekoran, nije jedina činjenica koja odvaja ovu stolarsku radionicu od drugih, nego je to zapravo izuzetan profesionalan pristup vlasnika, i glavnog projektanta Novice Miloševića u toku projektovanja rešenja, davanjem saveta u vezi sa rešenjem koje se želi postići, svojstvima materijala, kao i troškovima koji se determinišu izmenama.
Preciznost u projektovanju se izražava na nivou jednog milimetra.
Na samom kraju, kada su komponente izrađene, i potrebno ih je montirati na lokaciji, dan ranije isporučuje vam se roba upakovana na način da ne postoji mogućnost za oštećenje.
Sve pohvale......
Predrag T.
  Preciznost, tačnost, vrhunski kvalitet izrade je ono što možete očekivati od Novice! Kompromisi na uštrb kvalitetu kod njega ne postoje ! Pre nekoliko godina imali smo prvo iskustvo vezano za izradu kliznog plakara! Od svih koji su dolazili i gledali jedino se Novica prihvatio tog posla i rešavanja problema (krivi plafoni , zidovi...)! I rešio ga je, plakar kako je tada postavljen tako i dan danas funkcioniše, iako su na njemu Al ramovi sa ogromnim ogledalima! Ove godine, baš iz prethodnog iskustva, izradu i dizajn kuhinje poverili smo njemu! Od ideje,dizajna i izrade pa do ugradnje sve je proteklo gotovo pa savršeno! I ono što je njegova prednost u odnosu na druge... pustite njega da razmišlja za Vas, Vi iznesite Vaše želje, a idejna rešenja prepustite njemu, videćete da se isplati !
Takođe pogledajte:
Garancija
Specijalizovani za kuhinje i plakare.
A uz to, poštujemo dogovorene rokove.
Telefon, Viber, WhatsApp,
e-mail
Radno vreme

Ponedeljak - petak, 9.00 - 17.00 h
mogućnost za sastanak i posle 17.00 h

Subota,  9.00 - 15.00 h

OBAVEZNO ZAKAZIVANJE
Adresa
(kako do nas)
Sva prava zadržana
NOVE © 2023

Sajt prvi put objavljen 2009.god.
Podelite ovu stranicu sa svojim prijateljima
Facebook Share Button
Twitter Share Button
Pinterest Share Button
Google+ Share Button
Viber Share Button
WhatsApp Share Button