Kako poručiti

Procedura za klijente u SRB
Kako kupiti, tj. poručiti kuhinju ili plakar. Put do kvalitetne kuhinje ili kvalitetnog plakara uz poštovanje svih dogovora i rokova ne može biti kraći od ovoga. Da bi smo detaljno objasnili čitav postupak poručivanja i izrade proceduru smo podelili u nekoliko obaveznih koraka, pri tom svaki od koraka sadrži radnje koje je neophodno ispoštovati da bi saradnja bila korektna i na obostrano zadovoljstvo.
Zakažite sastanak KOD NAS
Kontaktirajte nas preko telefona, Vibera, WhatsApp-a ili e-mail-a i zakažite sastanak. Prvi sastanak je kod nas. Zakazivanje sastanak je obavezno! Ako niste zakazali, a došli ste najverovatnije nećemo moći odvojiti vreme za Vas.
Kontakt informacije možete pronaći ovde.

Na sastanak je potrebno doneti okvirne mere prostora. Takođe, ako ste u mogućnosti, od velike koristi bi bilo da napravite par fotografija prostora. Uputstvo i alat za okvirno merenje možete pronaći ovde.
Na sastanak dolazite u prethodno dogovoreno vreme. Ukoliko odustanete od sastanka obavestite nas na vreme kako bi smo taj termin ustupili drugom zainteresovanom klijentu. Adresu i rutu za GoogleMaps navigaciju možete pronaći ovde.

NAPOMENA:
Naravno, pre zakazivanja sastanka možete nam poslati skice, crteže i sl. kako bi ste dobili grubu preliminarnu procenu vrednosti kuhinje ili plakara.
Na sastanku formiramo ponudu
Na sastanku, u Vašem prisustvu, kompjuterski radimo 3D idejno rešenje. Bićete uključeni u proces kompjuterskog crtanja, odnosno korak po korak u 3D crtež ubacujemo sve Vaše želje i zahteve vezane za projekat. Prisustvovaćete idejnom projektovanju na osnovu okvirnih mera koje ste doneli.

Na sastanku, u toku izrade idejnog 3D rešenja izabraćete materijale. U ponudi imamo veliku kolekciju materijala.  Odlučujete se za boju korpusa, frontova, radne ploče, zidne obloge, birate sudoperu i td.

Na sastanku, na osnovu prihvaćenog idejnog 3D rešenja i izabranih materijala, pred Vama izračunavamo cenu. Cena se izračunava tako što u naš kalkulator unosimo sve utvrđene paramete. Parametri su dimenzije svih elemenata iz idejnog 3D rešenja, šifre materijala i ostali bitni detalji. Dobijena cena je apsolutno precizna i odnosi se na Vama prikazano idejno 3D rešenje. Nema skrivenih troškova.  Na kraju sastanka dobićete odštapanu detaljnu ponudu. Idejni 3D crtež možete preuzeti besplatno, ali samo ako odmah prihvatate našu cenovnu ponudu. Međutim ako niste sigurni da ćete kuhinju/plakar raditi kod nas idejni 3d crtež  ne možete besplatno preuzeti i u tom slučaju cena preuzimanja idejnog 3D crteža iznosi 2% od izračunate cene kuhinje/plakara.  Način i princip izračunavanja cene možete pronaći ovde:
- način formiranja cene kuhinje;
- način formiranja cene plakara.
Zatim dolazimo na precizno merenje
Kada prihvatite našu ponudu, dolazimo na Vašu adresu u vreme koje prethodno dogovorimo. Vršimo precizno merenje svih detalja bitnih za kvalitetnu i preciznu izradu i montažu. Precizne mere su jedine mere na osnovu kojih možemo započeti realizaciju projekta.

VAŽNO:
Ne izlazimo na merenje ako pre toga niste bili na sastanku kod nas i niste prihvatili našu ponudu.
Pravimo finalni projekat i rendere
Na osnovu prethodno pomenutih preciznih mera u narednih nekoliko dana radimo finalno 3D rešenje. Finalno 3D rešenje je kompletan crtež koji sadrži nacrtane sve detalje vezane za izradu kuhinje/plakara. On generiše krojnu listu, prikazuje detaljnu unutrašnjost kuhinje/plakara i apsolutno je merodavan za realizaciju projekta.  Primer finalnog 3D rešenja možete pronaći ovde.
Potpisujemo Saglasnost i uplaćujete avansa
Kada završimo finalno 3D rešenje bićete pozvani na drugi sastanak kod nas na prezentaciju i prihvatanje finalnog projekta. Bićete upoznati sa svim detaljima na crtežu. Kada Vam predočimo sve vezano za projekat odlučujete da li je to Vaš konačan izbor oblika i materijala.
Kada usvojite finalno rešenje potpisujemo SAGLASNOST na kojoj su jasno navedeni svi detalji vezani za uključene materijale, napomene i ostalo. Potpisujete avansnu potvrdu na kojoj je jasno označena konačna cena, visina avansa, ostatak za uplatu, a takođe i dogovoreni rok izrade. Visina avansa je standardno 50% od ukupne vrednosti kuhinje/plakara.
Počinjemo izradu
Izrada započinje posle uplate avansa. Uzevši u obzir činjenicu da se krojna lista generiše iz finalnog 3D crteža, kuhinja/plakar biće u suštini potpuna realizacija tog trodimenzionalnog crteža. Više o preciznosti izrade možete pronaći ovde.
I na kraju montiramo
Dogovoreni rok za montažu računamo od dana uplate avansa.
Transport se vrši najčešće dan uoči montaže ili na sam dan montaže u zavisnosti od dogovora. Svi elementi unutar kombija su maksimalno zaštićeni. Transport i unošenje u stan vrše odgovorna lica.
Nakon transporta vršimo montažu kuhinje/plakara.
Proces montaže zahteva maksimalnu preciznost samim tim i dosta vremena. U zavisnosti od komplikovanosti i veličine projekta, prostora u stanu kao i od "kućnog reda" u zgradi montaža može da traje pola dana, dan ili dva dana (u retkim slučajevima više od dva dana). Najčešće montiramo ceo dan kako bi montaža bila gotova taj dan.

VAŽNO:
Za razliku od većine, mi nemamo uslov da transport i montaža slede posle uplate ostatka novca. Ostatak uplaćujete po montaži.
Mi smo sigurni da će Vam se dopasti ono šta napravimo i montiramo.
Ostajemo na usluzi i posle montaže
Takođe pogledajte:
Ugradna tehnika
Specijalizovani za kuhinje i plakare.
A uz to, poštujemo dogovorene rokove.
Telefon, Viber, WhatsApp,
e-mail
Radno vreme

Ponedeljak - petak, 9.00 - 17.00 h
mogućnost za sastanak i posle 17.00 h

Subota,  9.00 - 15.00 h

OBAVEZNO ZAKAZIVANJE
Adresa
(kako do nas)
Sva prava zadržana
NOVE © 2023

Sajt prvi put objavljen 2009.god.
Podeli
Podelite ovu stranicu sa svojim prijateljima
Facebook Share Button
Twitter Share Button
Pinterest Share Button
Google+ Share Button
Viber Share Button
WhatsApp Share Button