Precizna izrada

Ponosni na detalje
  Stepen preciznosti koji praktikujemo u izradi kuhinja i plakara je izrazito visok.
Preciznost postižemo kvalitetnim alatima, korišćenjem kvalitetnih materijala i okova i šta je najbitnije pažnjom prilikom sklapanja kuhinje / plakara. U izradi kuhinje ili kliznog plakara učestvuju maksimalno dvojica majstora, koji takođe i montiraju kuhinju / plakar. Na taj način izbegnute su mnoge greške i nema prebacivanja odgovornosti na druge.
U svaku montažu ulažemo dosta vremena i truda. Da bi kuhinja ili plakar bili završeni, a krajnji rezultat bio vrhunski, montažu vršimo krajnje profesionalno.
Najvažnije stvari na koje definitivno obraćamo pažnju su redom:

• čišćenje materijala;
• dimenzije elemenata;
• jednakost dimenzija;
• jednakost dijagonala;
• transport do mesta montaže;
• preciznost montaže;
• trajanje montaže;
• čišćenje posle montaže.
Festool alat
Alat koji nam omogućuje maksimalnu preciznost izrade
MADE IN GERMANY
Festool
Čišćenje materijala
  Sve materijale koje koristimo u izradi u jednom projektu detaljno čistimo pre bilo kakvog sklapanja. Ne tolerišemo nikakve nečistoće ili fleke od lepka na materijalu jer nam je cilj da posle sklapanja jednog elementa isti upakujemo u streč foliju i tako transportujemo na mesto montaže. Na taj način postižemo maksimalnu pedantnost što naši klijenti uvek primećuju i cene.
Jednakost dimenzija
  Preciznost izrade direktno proizilazi od geometrije svake ploče pojedinačno. Malo odstupanje na kraju dovodi do male razlike u dimenziji elementa, a više puta po "malo" dovodi do primetnog problema. Da bi smo to prevazišli pored preciznog sečenja koristimo i obaveznu proveru svake dimenzije pre sklapanja pojedinačnog elementa.
Dimenzije elemenata
Posle sklapanja svakog elementa proveravamo njegove širine i visine. Kako bi montaža kuhinje/plakara bila što preciznija obraćamo pažnju na širine elemenata prilikom sklapanja. Svaki element ima gornju i donju širinu, odnosno širinu pri dnu i širinu pri vrhu elementa. Trudimo se da ta širina bude idealna tako što ne dopuštamo ni 0.5 mm širom jednu od dimeznija. Na taj način slaganjem elemenata pri montaži dobija se željena dužina tačna u milimetar.
Jednakost dijagonala
Proverom dijagonala i eliminacijom svakog krila čije dijagonale nisu apsolutno jednake sprečavamo pojave nejednakih krila/frontova, odnosno omogućujemo brzo i jednostavno uštelavanje. Kombinacijom  jednakih dijagonala i Hettich  okova naše kuhinje i plakari imaju perfektno uštelana krila/frontove. To je jedan od naših znakova prepoznavanja. Perfektni zazori, horizontale i vertikale.
Montaža u milimetar
Stabila libela
Alat koji nam omogućuje maksimalnu preciznost montaže
MADE IN GERMANY
Stabila
Transport do mesta montaže
  Dan pre montaže, a najčešće veče uoči montaže vrši se prevoz kuhinje/kliznog plakara do mesta montaže. Svi elementi su po pravilu sklopljeni i upakovani u radionici, spremni za montažu. Transport vršimo profesionalno i nisu dozvoljena nikakva oštećenja kuhinje/kliznog plakara ili Vašeg stambenog prostora u toku unošenja elemenata. Zajedno sa elementima u transportu šaljemo i alat potreban za montažu. Sve se slaže u prostoriji najpogodnijoj za to, a da ne usporava sutrašnju montažu.
  U slučajevima kada to situacija zahteva moguće je dogovoriti i druge planove montaže.
Preciznost montaže
  Imajući u vidu da montaži prethodi detaljno merenje, 3D projektovanje i precizna izrada sasvim smo sigurni u preciznost montaže. U toku montaže uvek težimo da se naš proizvod apsolutno uklopi u prostor i da pri tom klijent bude zadovoljan krajnjim rezultatom.
  Veliku pažnju poklanjamo maskama (plafonskim, bočnim i sl.), detaljnom uštelavanju krila (sva krila moraju biti sa istim zazorima), nivelaciji (vodoravnost), konstantnom čišćenju prostorije u kojoj se montira (usisivač je najeksploatisaniji alat posle šrafilice na našim montažama) itd.
Trajanje montaže
  U toku montaže izbegavamo žurbu, brz i nagao rad. Klasična montaža kuhinje na osnovu iskustva traje jedan do dva dana (od 08:00 do 17:00). Kada su u pitanju veće ili komplikovanije kuhinje, montaža može da potraje i tri radna dana bez obzira šta su svi kuhinjski elementi već sklopljeni u radionici.
  Za montažu kliznih plakara potrebno je nekoliko sati (u proseku 3 sata). Pravila montaže su ista kao i u slučaju kuhinja.
  Na vreme montaže bitno utiče i površina prostora u kojem se montira (što je prostor manji to je manevrisanje sporije).
Čišćenje posle montaže
Montaža je završena tek kada se svi viškovi, otpad i folija uklone, a  kuhinja/klizni plakar i cela prostorija detaljno usisaju. Vaša kuhinja ili klizni plakar su spremni za korišćenje odmah po našem završetku montaže.
Karcher usisivač
Alat koji nam omogućuje maksimalnu urednost montaže
MADE IN GERMANY
Karcher
Takođe pogledajte:
Kvalitet izrade
Specijalizovani za kuhinje i plakare.
A uz to, poštujemo dogovorene rokove.
Telefon, Viber, WhatsApp,
e-mail
Radno vreme

Ponedeljak - petak, 9.00 - 17.00 h
mogućnost za sastanak i posle 17.00 h

Subota,  9.00 - 15.00 h

OBAVEZNO ZAKAZIVANJE
Adresa
(kako do nas)
Sva prava zadržana
NOVE © 2023

Sajt prvi put objavljen 2009.god.
Podeli
Podelite ovu stranicu sa svojim prijateljima
Facebook share button
Twitter share button
Pinterest share button
Google+ share button
Viber share button
WhatsApp share button