Visoke ocene

Šta klijenti misle o nama?
Recenzije
Predrag T.
  Preciznost, tačnost, vrhunski kvalitet izrade je ono što možete očekivati od Novice! Kompromisi na uštrb kvalitetu kod njega ne postoje ! Pre nekoliko godina imali smo prvo iskustvo vezano za izradu kliznog plakara! Od svih koji su dolazili i gledali jedino se Novica prihvatio tog posla i resšavanja problema (krivi plafoni , zidovi...)! I rešio ga je, plakar kako je tada postavljen tako i dan danas funkcioniše, iako su na njemu Al ramovi sa ogromnim ogledalima! Ove godine, baš iz prethodnog iskustva, izradu i dizajn kuhinje poverili smo njemu! Od ideje,dizajna i izrade pa do ugradnje sve je proteklo gotovo pa savršeno! I ono što je njegova prednost u odnosu na druge... pustite njega da razmišlja za Vas, Vi iznesite Vaše želje, a idejna rešenja prepustite njemu, videćete da se isplati !
Ivana K.
  Veoma lepa i zaista “kuhinja po meri” (uspesno i funkcionalno resen problem relativno malog prostora). Svojim predlozima majstor Novica nam je pomogao da prostor jos bolje iskoristimo, pritom pridajuci veliku paznju estetskom kriterijumu. Stvarno smo prezadovoljni kujnom, a posebno nam je prijala profesionalnost , kao i veliko strpljenje i ljubaznost (vrline koje bi trebalo da se podrazumevaju, ali tako retko srecu kod nas :).
Ivan P.
  Ja sam koristio usluge ove radionice u izradi kuhinje kao i celog nameštaja za dnevnu sobu, terasu, zatim cipelarnik, dečiji viseći krevet.  Kvalitet izrade koji je besprekoran, nije jedina činjenica koja odvaja ovu stolarsku radionicu od drugih, nego je to zapravo izuzetan profesionalan pristup vlasnika, i glavnog projektanta Novice Miloševića u toku projektovanja rešenja, davanjem saveta u vezi sa rešenjem koje se želi postići, svojstvima materijala, kao i troškovima koji se determinišu izmenama.
Preciznost u projektovanju se izražava na nivou jednog milimetra.
Na samom kraju, kada su komponente izrađene, i potrebno ih je montirati na lokaciji, dan ranije isporučuje vam se roba upakovana na način da ne postoji mogućnost za oštećenje.
Sve pohvale......
Kristina K.
  Sa NOVE kuhinje smo radili kuhinju, plakar i cipelarnik i nase sve pohvale idu Novici i njegovom timu. Kvalitet, postovanje vremenskih rokova i preciznost pre svega. Svaka preporuka!
i još mnogo odličnih recenzija na Google reviews
Pogodnosti
Možemo Vam preporučiti
ostale majstore
vodoinstalatera, električara, keramičara, bravara ...
Možemo Vam ponuditi
ugradnu tehniku
rernu, grejnu ploču, sudomašinu, frižider, aspirator ...
Možete koristiti naše
web aplikacije
Okvirko, DezenKombo, Blanco Konfigurator, ElisaM3 ...
Želite popust
?
Telefon, Viber, WhatsApp, Mail
Radno vreme

Ponedeljak - petak, 9.00 - 17.00 h
mogućnost za sastanak i posle 17.00 h

Subota,  9.00 - 15.00 h

OBAVEZNO ZAKAZIVANJE
Sva prava zadržana
NOVE © 2019