Aktuelno:
Kompletna UGRADNA TEHNIKA bez odlaska u prodavnicu bele tehnike.

Precizna
montaža

Montaža u milimetar
U svaku montažu ulažemo dosta vremena i truda. Da bi kuhinja ili klizni plakar bili završeni, a krajnji rezultat bio vrhunski, montažu vršimo krajnje profesionalno.
Najvažnije stvari na koje definitivno obraćamo pažnju su redom:

• transport do mesta montaže;
• preciznost montaže;
• trajanje montaže;
• čišćenje posle montaže.
Transport do mesta montaže
  Dan pre montaže, a najčešće veče uoči montaže vrši se prevoz kuhinje/kliznog plakara do mesta montaže. Svi elementi su po pravilu sklopljeni i upakovani u radionici, spremni za montažu. Transport vršimo profesionalno i nisu dozvoljena nikakva oštećenja kuhinje/kliznog plakara ili Vašeg stambenog prostora u toku unošenja elemenata. Zajedno sa elementima u transportu šaljemo i alat potreban za montažu. Sve se slaže u prostoriji najpogodnijoj za to, a da ne usporava sutrašnju montažu.
  U slučajevima kada to situacija zahteva moguće je dogovoriti i druge planove montaže.
Preciznost montaže
  Imajući u vidu da montaži prethodi detaljno merenje, 3D projektovanje i precizna izrada sasvim smo sigurni u preciznost montaže. U toku montaže uvek težimo da se naš proizvod apsolutno uklopi u prostor i da pri tom klijent bude zadovoljan krajnjim rezultatom.
  Veliku pažnju poklanjamo maskama (plafonskim, bočnim i sl.), detaljnom uštelavanju krila (sva krila moraju biti sa istim zazorima), nivelaciji (vodoravnost), konstantnom čišćenju prostorije u kojoj se montira (usisivač je najeksploatisaniji alat posle šrafilice na našim montažama) itd.
Trajanje montaže
  U toku montaže izbegavamo žurbu, brz i nagao rad. Klasična montaža kuhinje na osnovu iskustva traje ceo jedan dan (od 08:00 do 17:00). Kada su u pitanju veće ili komplikovanije kuhinje, montaža može da potraje i dva radna dana bez obzira šta su svi kuhinjski elementi već sklopljeni u radionici.
  Za montažu kliznih plakara potrebno je nekoliko sati (u proseku 3 sata). Pravila montaže su ista kao i u slučaju kuhinja.
  Na vreme montaže bitno utiče i površina prostora u kojem se montira (što je prostor manji to je manevrisanje sporije).
Čišćenje posle montaže
Montaža je završena tek kada se svi viškovi, otpad i folija uklone, a  kuhinja/klizni plakar i cela prostorija detaljno usisaju. Vaša kuhinja ili klizni plakar su spremni za korišćenje odmah po našem završetku montaže.
Ako želite kvalitet i poštovanje rokova
nemojte propustiti priliku
Pogodnosti
Možemo Vam preporučiti
ostale majstore
vodoinstalatera, električara, keramičara, bravara ...
Možemo Vam ponuditi
ugradnu tehniku
rernu, grejnu ploču, sudomašinu, frižider, aspirator ...
Možete koristiti naše
web aplikacije
Okvirko, DezenKombo, Blanco Konfigurator, ElisaM3 ...
Želite popust
?
Telefon, Viber, WhatsApp, Mail
Radno vreme

Ponedeljak - petak, 9.00 - 17.00 h
mogućnost za sastanak i posle 17.00 h

Subota,  9.00 - 15.00 h

OBAVEZNO ZAKAZIVANJE
Sva prava zadržana
NOVE © 2019