Aktuelno:
Kompletna UGRADNA TEHNIKA bez odlaska u prodavnicu bele tehnike.

Precizna
izrada

Ponosni na preciznost
  Stepen preciznosti koji praktikujemo u izradi kuhinja i plakara je izrazito visok. U izradi koristimo preciznost od 0.5mm, što bi značilo da obraćamo pažnju na pola milimetra.
Preciznost postižemo kvalitetnim alatima, korišćenjem kvalitetnih materijala i okova i šta je najbitnije pažnjom prilikom sklapanja kuhinje/plakara. U izradi kuhinje ili kliznog plakara učestvuju maksimalno dvojica majstora, koji takođe i montiraju kuhinju/klizni plakar. Na taj način izbegnute su mnoge greške i nema prebacivanja odgovornosti na druge.
Najvažnije stvari na koje definitivno obraćamo pažnju su redom:

• red i složenost alata;
• čišćenje materijala;
• jednakost dimenzija;
• jednakost dijagonala;
• dimenzije elemenata.
Red i složenost alata
  U radionici provodimo najveći deo dana i zbog toga se trudimo da je uredna i da je sve na svom mestu. Kada u radionici vlada organizovanost, rad je lakši i prijatniji što samo po sebi dovodi do preciznije izrade. Naša radionica je ogledalo naše posvećenosti poslu.
Čišćenje materijal
  Sve materijale koje koristimo u izradi u jednom projektu detaljno čistimo pre bilo kakvog sklapanja. Ne tolerišemo nikakve nečistoće na materijalu jer nam je cilj da posle sklapanja jednog elementa isti upakujemo u streč foliju i tako transportujemo na mesto montaže. Na taj način postižemo maksimalnu pedantnost što naši klijenti uvek primećuju i cene.
Jednakost dimenzija
  Preciznost izrade direktno proizilazi od geometrije svake ploče pojedinačno. Malo odstupanje na kraju dovodi do male razlike u dimenziji elementa, a više puta po "malo" dovodi do primetnog problema. Da bi smo to prevazišli pored preciznog sečenja koristimo i obaveznu proveru svake dimenzije pre sklapanja pojedinačnog elementa.
Jednakost dijagonala
Proverom dijagonala i eliminacijom svakog krila čije dijagonale nisu apsolutno jednake sprečavamo pojave nejednakih krila/frontova, odnosno omogućujemo brzo i jednostavno uštelavanje. Kombinacijom  jednakih dijagonala i Hettich  okova naše kuhinje i plakari imaju perfektno uštelana krila/frontove. To je jedan od naših znakova prepoznavanja. Perfektni zazori, horizontale i vertikale.
Dimenzije elemenata
Posle sklapanja svakog elementa proveravamo njegove širine i visine. Kako bi montaža kuhinje/plakara bila što preciznija obraćamo pažnju na širine elemenata prilikom sklapanja. Svaki element ima gornju i donju širinu, odnosno širinu pri dnu i širinu pri vrhu elementa. Trudimo se da ta širina bude idealna tako što ne dopuštamo ni 0.5 mm širom jednu od dimeznija. Na taj način slaganjem elemenata pri montaži dobija se željena dužina tačna u milimetar.
Ako želite kvalitet i poštovanje rokova
nemojte propustiti priliku
Pogodnosti
Možemo Vam preporučiti
ostale majstore
vodoinstalatera, električara, keramičara, bravara ...
Možemo Vam ponuditi
ugradnu tehniku
rernu, grejnu ploču, sudomašinu, frižider, aspirator ...
Možete koristiti naše
web aplikacije
Okvirko, DezenKombo, Blanco Konfigurator, ElisaM3 ...
Želite popust
?
Telefon, Viber, WhatsApp, Mail
Radno vreme

Ponedeljak - petak, 9.00 - 17.00 h
mogućnost za sastanak i posle 17.00 h

Subota,  9.00 - 15.00 h

OBAVEZNO ZAKAZIVANJE
Sva prava zadržana
NOVE © 2019