?
Najčešće
postavljena
pitanja
Povezivanje
UGRADNE TEHNIKE,
slavine
&
LED rasvete
UGRADNA TEHNIKA
rerne
grejne ploče
aspiratori
sudomašine
frižideri
mikrotalasne pećnice
4
koraka
do Vaše kuhinje
Preporučujemo Vam majstore:
Naši saradnici
 
Precizna izrada kuhinja i kliznih plakara
Tri puta ćemo meriti, a jednom sklopiti
Urednost radionice i složenost alata

  U radionici provodimo najveći deo dana i zbog toga se trudimo da je uredna i da je sve na svom mestu. Kada u radionici vlada organizovanost, rad je lakši i prijatniji što samo po sebi dovodi do preciznije izrade.
Naša radionica je ogledalo naše posvećenosti poslu.

Stepen preciznosti koji praktikujemo u izradi kuhinja i kliznih plakara je izrazito visok. U izradi koristimo preciznost od 0.5mm, što bi značilo da obraćamo pažnju na pola milimetra.
Preciznost postižemo kvalitetnim alatima, korišćenjem kvalitetnih materijala i okova i šta je najbitnije pažnjom majstora koji sklapa kuhinju/plakar. U izradi kuhinje ili kliznog plakara učestvuju maksimalno dvojica majstora, koji takođe i montiraju kuhinju/klizni plakar. Na taj način izbegnute su mnoge greške i nema prebacivanja odgovornosti na druge.
Najvažnije stvari na koje definitivno obraćamo pažnju su redom:
- urednost radionice i složenost alata;
- čišćenje univer i radnih ploča;
- jednakost dimenzija;
- jednakost dijagonala;
- dimenzije elemenata.


Jednakost dimenzija

Preciznost izrade direktno proizlazi od geometrije svake ploče pojedinačno. Malo odstupanje na kraju dovodi do male razlike u dimenziji elementa, a više puta po "malo" dovodi do primetnog problema. Da bi smo to prevazišli pored preciznog sečenja koristimo i obaveznu proveru svake dimenzije pre sklapanja pojedinačnog elementa.

Čišćenje univer i radnih ploča

Sve univer i radne ploče koje koristimo u izradi u jednom projektu detaljno čistimo pre bilo kakvog sklapanja. Ne tolerišemo nikakve nečistoće na materijalu jer nam je cilj da posle sklapanja jednog elementa isti upakujemo u streč foliju i tako transportujemo na mesto montaže. Na taj način postižemo maksimalnu pedantnost što naši klijenti uvek primećuju.

Jednakost dijagonala

Proverom dijagonala i eliminacijom svakog krila čije dijagonale nisu apsolutno jednake sprečavamo pojave nejednakih krila/frontova, odnosno omogućujemo brzo i jednostavno uštelavanje. Kombinacijom  jednakih dijagonala, Hettich i Laguna okova naše kuhinje i klizni plakari imaju perfektno uštelana krila/frontove. To je jedan od naših znakova prepoznavanja.

Dimenzije elemenata

Posle sklapanja svakog elementa proveravamo njegove širine i visine. Kako bi montaža kuhinje/kliznog plakara bila što preciznija obraćamo pažnju na širine elemenata prilikom sklapanja. Svaki element ima gornju i donju širinu, odnosno širinu pri dnu i širinu pri vrhu elementa. Trudimo se da ta širina bude idealna tako što ne dopuštamo ni 0.5 mm širom jednu od dimeznija. Na taj način slaganjem elemenata pri montaži dobija se željena dužina tačna u milimetar.

Saznajte o kvalitetu
 
Zakažite
sastanak
 
ALL RIGHTS RESERVED
©
NOVE 2011-2016
Ovaj sajt je proizvod i isključivo vlasništvo radionice NOVE.
Kvalitet ovog sajta oslikava kvalitet naših kuhinja i plakara.
USLUŽNA IZRADA
AlumCalc
Izračunaj i poruči
Od sada i ...