?
Najčešće
postavljena
pitanja
Povezivanje
UGRADNE TEHNIKE,
slavine
&
LED rasvete
UGRADNA TEHNIKA
rerne
grejne ploče
aspiratori
sudomašine
frižideri
mikrotalasne pećnice
4
koraka
do Vaše kuhinje
Preporučujemo Vam majstore:
Naši saradnici
 
Povezivanje ugradne tehnike & LED rasvete
Daćemo energiju Vašoj kuhinji
Električarski deo posla

Sva ugradna tehnika i LED rasveta koja se nalazi u kuhinji povezuje se na električno napajanje u toku montaže kako to redosled nalaže. U slučaju kada postoji već pripremljena utičnica na odgovarajućoj poziciji priključivanje ugradne tehnike vrši majstor koji montira kuhinju. Međutim, u slučajevima kada situacija nalaže premeštanje utičnica, povezivanje kablova i druge intervencije za koje je potrebno stručno lice angažujemo majstora saradnika, odnosno profesionalnog električara. Za povezivanje LED rasvete angažujemo takođe majstora saradnika (električara).
Cena usluge električara se dodatno naplaćuje, odnosno nije deo osnovne cene kuhinje. Cena usluge električara zavisi od obima posla koji se izvodi.
Vodoinstalaterski deo posla

Za sve poslove koji se odnose na vodoinstalacije, odnosno povezivanje sudomašine, slavine, sifona i bojlera angažujemo profesionalnog vodoinstalatera (majstora saradnika).
Svi završni vodoinstalaterski radovi vrše se isključivo posle finalizacije montaže kuhinje.
Cena usluge vodoinstalatera se dodatno naplaćuje, odnosno nije deo osnovne cene kuhinje. Cena usluge vodoinstalatera zavisi od obima posla koji se izvodi.
NAPOMENA:
Klijent odlučuje da li želi da mi angažujemo svog majstora saradnika, ili želi da električarske radove završi neko drugi (drugi električar).
NAPOMENA:
Klijent odlučuje da li želi da mi angažujemo svog majstora saradnika, ili želi da vodoinstalaterske radove završi neko drugi (drugi vodoinstalater).
Električar
Vodoinstalater
ALL RIGHTS RESERVED
©
NOVE 2011-2016
Ovaj sajt je proizvod i isključivo vlasništvo radionice NOVE.
Kvalitet ovog sajta oslikava kvalitet naših kuhinja i plakara.
USLUŽNA IZRADA
AlumCalc
Izračunaj i poruči
Od sada i ...