?
Najčešće
postavljena
pitanja
Povezivanje
UGRADNE TEHNIKE,
slavine
&
LED rasvete
UGRADNA TEHNIKA
rerne
grejne ploče
aspiratori
sudomašine
frižideri
mikrotalasne pećnice
4
koraka
do Vaše kuhinje
Preporučujemo Vam majstore:
Naši saradnici
 
Najčešće postavljena pitanja
Brzi odgovori
Kada možete doći da izmerite kuhinju?
Merenje vršimo tek kada izračunamo cenu kuhinje, a Vi se složite sa tom cenom. Pre toga je potrebno da zakažete sastanak kako bi smo uradili 3D projekat kuhinje i izračunali cenu. U tom slučaju merenje je besplatno.
Kako možete izračunati cenu bez da pogledate prostor i date neki predlog?
Predlog idejnog rešenja se radi na osnovu okvirnih dimenzija kuhinje, a za taj prvi korak nije potrebno "pogledati prostor" već je dovoljno da klijent okvirno izmeri pomenuti prostor, fotografiše ga i zakaže sastanak. Naša praksa pokazuje da su ozbiljni klijenti uglavnom upoznati sa dimenzijama kuhinjskog prostora ili su spremni da se malo potrude i isti izmere, fotografišu i sl. da bi što lakše došli do ponude. U suprotnom, ako klijent insistira da dođemo i premerimo prostor bez da prethodno zna našu ukupnu ponudu računamo da klijent podrazumeva da ćemo u tom slučaju naplatiti naše troškove izlaska i merenja.
Da li možemo poručiti kuhinju za inostranstvo?
Da, naravno!
Da li dajete garanciju?
Da, na sve šta izradimo dajemo pisanu garanciju.
Koliko iznosi avans?
Avans iznosi 50% od ukupne cene.
Ko nabavlja materijal, mi li vi?
Mi nismo amateri koji vrše uslugu sklapanja, mi smo profesionalci u svom poslu, prema tome Vi kod nas poručujete kuhinju ili klizni plakar po meri i želji i to je jedini Vaš trud. Sve ostalo vezano za nabavku, kupovinu materijala, okova, transport, montažu i sl. vršimo isključivo mi.
Gde sklapate kuhinje i klizne plakare?
Izradu kuhinja i kliznih plakara vršimo isključivo u našoj radionici. Elemente transportujemo sklopljene, potpuno obezbeđene i upakovane u foliju. Sve otvore bušimo na CNC mašini. Inox sudopere takođe montiramo u radionici i držimo pod pritiskom 12-24h dok se silikon suši.
Sklapanje po garažama, stanovima, prenošenje pločastog materijala po stepeništima, liftovima i hodnicima, sklapanje po sveže izlakiranom parketu ili novim pločicama i višednevno uznemiravanje klijenta nije posao kojim se mi bavimo.
Šta je bolje, univer ili medijapan?
Medijapan je bolji jer se lakira sa svih strana i može se naknadno prelakirati i reparirati. Univer zahteva kant traku po obodu, a spoj kant trake i materijala je podložan prodoru vlage. Lasersko kantovanje je nešto bolja opcija za univer, ali ipak ne uliva puno poverenje.
Kako farbate medijapan?
Medijapan farbamo u komori, najkvalitetnijim lakovima.
Da li nam možete poslati idejno rešenje? (Najčešće pitanje preko mail-a)
Idejno rešenje, ako se stvarno radi prema merama koje dostavljate, potrebno je crtati minimum jedan do dva sata. Radi se o ozbiljnom utrošku vremena, a bez garancije da će nas osoba koja je idejno rešenje zahtevala ponovo kontaktirati kada joj pošaljemo crtež. Poučeni lošim iskustvom, idejna rešenja sada radimo isključivo klijentima koji nas posete i pokažu spremnost da sa nama učestvuju u izradi istog kombinujući svoje zahteve sa našim sugestijama.
Možemo li vam na mail poslati opis i crtež kuhinje, a vi da nam pošaljete ponudu?
Naravno, ako nam pošaljete crtež kuhinje, tj. prikaz idejnog rešenja kuhinje uz kratak opis materijala i okova odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i to sa preciznom cenom. Imajte u vidu da primamo dosta mail-ova i da prioritet u odgovaranju imaju isključivo jasni zahtevi sa crtežima koji prikazuju izgled buduće kuhinje (ručno nacrtani na papiru i fotografisani ili crteži urađeni u nekom od programa i sl.).
Mail-ove koji u prilogu imaju samo tlocrt stana, bez jasnog opisa materijala i okova ili mail-ove u kojima primetimo više primalaca istog tog mail-a, ne smatramo ozbiljnim zahtevima.
Koji su rokovi izrade?
Rokovi izrade kliznih plakara su 15-20 dana, kuhinja od univera 25 dana i kuhinja od medijapana 30 dana. Rok izrade dodatno zavisi od komplikovanosti projekta.
ALL RIGHTS RESERVED
©
NOVE 2011-2016
Ovaj sajt je proizvod i isključivo vlasništvo radionice NOVE.
Kvalitet ovog sajta oslikava kvalitet naših kuhinja i plakara.
USLUŽNA IZRADA
AlumCalc
Izračunaj i poruči
Od sada i ...