?
Najčešće
postavljena
pitanja
Povezivanje
UGRADNE TEHNIKE,
slavine
&
LED rasvete
UGRADNA TEHNIKA
rerne
grejne ploče
aspiratori
sudomašine
frižideri
mikrotalasne pećnice
4
koraka
do Vaše kuhinje
Preporučujemo Vam majstore:
Naši saradnici
 
Montaža u milimetar
Odličan krajnji rezultat
Transport do mesta montaže

Dan pre montaže, a najčešće veče uoči montaže vrši se prevoz kuhinje/kliznog plakara do mesta montaže. Svi elementi su po pravilu sklopljeni i upakovani u radionici, spremni za montažu. Transport vršimo profesionalno i nisu dozvoljena nikakva oštećenja kuhinje/kliznog plakara ili Vašeg stambenog/poslovnog prostora u toku unošenja elemenata. Zajedno sa elementima u transportu šaljemo i alat potreban za montažu. Sve se slaže u prostoriji najpogodnijoj za to, a da ne usporava sutrašnju montažu.
U slučajevima kada to situacija zahteva moguće je dogovoriti i druge planove montaže.
U svaku montažu ulažemo dosta vremena i truda. Da bi kuhinja ili klizni plakar bili završeni, a krajnji rezultat bio vrhunski montažu vršimo krajnje profesionalno.
Najvažnije stvari na koje definitivno obraćamo pažnju su redom:
- transport do mesta montaže;
- preciznost montaže;
- trajanje montaže;
- čišćenje posle montaže.


Trajanje montaže

U toku montaže izbegavamo žurbu, brz i nagao rad. Klasična montaža kuhinje na osnovu iskustva traje ceo jedan dan (od 08:00 do 17:00). Kada su u pitanju veće ili komplikovanije kuhinje, montaža može da potraje i dva radna dana bez obzira šta su svi kuhinjski elementi već sklopljeni u radionici.
Za montažu kliznih plakara potrebno je nekoliko sati (u proseku 3 sata). Pravila montaže su ista kao i u slučaju kuhinja.
Na vreme montaže bitno utiče i površina prostora u kojem se montira (što je prostor manji to je manevrisanje sporije).

Preciznost montaže

Imajući u vidu da montaži prethodi detaljno merenje, 3D projektovanje i precizna izrada sasvim smo sigurni u preciznost montaže. U toku montaže uvek težimo da se naš proizvod apsolutno uklopi u prostor i da pri tom klijent bude zadovoljan krajnjim rezultatom.
Veliku pažnju poklanjamo maskama (plafonskim, bočnim i sl.), detaljnom uštelavanju krila (sva krila moraju biti sa istim zazorima (luftovi između krila), nivelaciji (vodoravnost), konstantnom čišćenju prostorije u kojoj se montira (usisivač je najeksploatisaniji alat posle šrafilice na našim montažama) itd.

Čišćenje posle montaže

Montaža je završena tek kada se svi viškovi, otpad i folija uklone, a  kuhinja/klizni plakar i cela prostorija detaljno usisaju. Vaša kuhinja ili klizni plakar su spremni za korišćenje odmah po našem završetku montaže.
Saznajte o kvalitetu
 
Zakažite
sastanak
 
ALL RIGHTS RESERVED
©
NOVE 2011-2016
Ovaj sajt je proizvod i isključivo vlasništvo radionice NOVE.
Kvalitet ovog sajta oslikava kvalitet naših kuhinja i plakara.
USLUŽNA IZRADA
AlumCalc
Izračunaj i poruči
Od sada i ...