?
Najčešće
postavljena
pitanja
Povezivanje
UGRADNE TEHNIKE,
slavine
&
LED rasvete
UGRADNA TEHNIKA
rerne
grejne ploče
aspiratori
sudomašine
frižideri
mikrotalasne pećnice
4
koraka
do Vaše kuhinje
Preporučujemo Vam majstore:
Naši saradnici
 
4 koraka do Vaše kuhinje
Najkraći put do kuhinje
1. korak ZAKAZIVANJE

  Zakažite sastanak. Zakazivanje je obavezno. Sastanak možete zakazati preko mail-a ili telefona koji možete pronaći OVDE.
Potrebno je da pre dolaska na sastanak okvirno izmerite prostor u Vašoj kuhinji i napravite par fotografija tog istog prostora.
Uputstvo za okvirno merenje kuhinja možete pronaći OVDE.

2. korak SASTANAK

Posetite nas u zakazano vreme. Uputstvo kako najlakše doći do nas možete pročitati OVDE.
Po okvirnim merama koje ste izmerili uradićemo PRELIMINARNI 3D CRTEŽ. Takođe, izabraćete materijale i okove na osnovu uzoraka koje posedujemo (univer, medijapan, šarke, klizače, alu ramove, stakla, ručice i td.). Na osnovu svega, odmah pred Vama i transparentno, uradićemo PRECIZNU, u evro tačnu ponudu za Vašu kuhinju.
U praksi sastanak traje od jednog do tri sata, a sve u zavisnosti od lakoće Vaših odluka i komplikovanosti zahteva. U slučaju kada klijent već poseduje urađen crtež kuhinje (nacrtan ručno ili u nekom od programa) sastanak traje kraće.
Po Vašem prihvatanju naše ponude (u toku sastanka ili ako naknadno javite) zakazaćemo vreme detaljnog merenja (tačan dan i sat).

3. korak MERENJE

  Po preliminarnom crtežu vršimo detaljno merenje prostora u dogovoreno vreme. Posle merenja, a na osnovu detaljnih mera koje izmerimo uradićemo DETALJAN 3D PROJEKAT kuhinje u najkraćem mogućem roku.
NAPOMENA:
Ne izlazimo meriti prostor dok se klijent ne složi sa našom ponudom sa prethodnog sastanka. Ako klijent insistira na našem dolasku, a da prethodno nije prihvatio ili ne zna našu ponudu, takvu uslugu naplaćujemo 25 evra i ta se cena na kraju odbija od cene budućeg avansa.

4. korak AVANS

  Kada napravimo detaljn 3D projekat pozvaćemo Vas da pogledate finalnu prezentaciju, pregledate detalje i da dogovorimo vreme montaže. Nakon toga uplaćujete (ili ostavljate) avans potreban za započinjanje procesa izrade.
Trenutak avansiranja smatra se trenutkom početka izrade kuhinje.

Zakažite
sastanak
 
Posle ova 4 koraka sledi montaža kuhinje u roku koji ste prethodno dogovorili sa nama.
ALL RIGHTS RESERVED
©
NOVE 2011-2016
Ovaj sajt je proizvod i isključivo vlasništvo radionice NOVE.
Kvalitet ovog sajta oslikava kvalitet naših kuhinja i plakara.
USLUŽNA IZRADA
AlumCalc
Izračunaj i poruči
Od sada i ...